La pescuit in Delta Dunarii ( 2 )

Am ajuns si anul acesta in Delta. De data aceasta, prietenul meu Mihaitza si-a achizitionat barca lui proprie si personala si nu am mai avut nevoie de matelot.
Am fost in echipa completa Eu, Mihaitza, Enache si John cu caiacul.Am plecat de la Tulcea, incarcati la greu cu mancare, momeala, apa si am ajuns dupa vre-o 3-4 ore aproape de Sfantul Gheorghe. Aici am gasit un loc ideal de ancorat barca si de supravietuit cateva zile pe mal. Dupa ce am desfasurat tot echipamentul, aproape ca am umplut peticul de pamant de nici nu ne venea sa credem cat a incaput in barca.


Desi ne-am propus sa stam in acelas loc mereu, goana dupa peste ne-a facut sa ne mutam peste 3 zile in alt loc, pe un canal ocolitor al bratului.
De dormit dormeam in barca, iar masa, dansul si alte lucruri le faceam pe mal.

Baietii au venit chititi pe crap si somn, iar eu mi-am dat doctoratul in peste rapitor, dupa ce am "nenorocit" avatul cu o lingurita aurie in fiecare dimineatza pe la 5.In opinia mea am prins mai mult peste decat puteam sa gestionam si astfel un frumos crap a ramas ca trofeu pentru ciori si alte pasari ale deltei!

De mancat am mancat peste, cel putin odata pe zi, conserve, oua ba chiar si fripturi de porc.


 Tot in aceasta excurisie am invatat sa curat si pesti :


A fost o excrusie excelenta si imi doresc cu drag sa o repet !

Mai multe poze aici !Niciun comentariu:

Cauta :