Vladu la gazeta

Am aparut din nou la gazeta!!!
De data aceasta cu una din productiile mele mai noi :
Imediat dupa ce am ajuns presedinte la bloc (nu am avut contracandidat) am pus pe roate siteul si sistemul de plata al intretinerii direct la banca sau online in cont. Incet incet jumatate din bloc achita acuma intretinerea in contul asociatiei. Sunt multe de facut aici la bloc, el saracu rezista asa de cand eram noi copii.
Speranta este in programul guvernamental de reabilitare si in bunavointa locatarilor de a investi in acest "locas"!

Daca nu stiati in trecut am mai avut ocazia sa apar la ziar, bine inteles nu pe prima pagina ca astazi, dar, pentru  atunci a fost  OK. Atunci am dat un interviu in Ziarul Financiar din punctul de vedere al unui proprietar care inchiria apartamentele in regim hotelier. Intamplator in acelas bloc "electronic" 12K :)
Scenariul a fost cam la fel, am facut un site, hotel.home.ro si m-am promovat online. Incet, incet mi-am facut clienti si primeam saptamanal 5-6 telefoane. Inca mai primesc si acuma .... 2-3 pe an. Am promovat afacerea pana si pe atunci "noul google adwords", dar incet incet cu SEO performant ajunsesem pe primul loc la "regim hotelier". La un moment dat m-au sunat si de la ziar si mi-au pus cateva intrebari!Dupa ce a murit maica-mea m-am lasat de afacere si m-am angajat "la tata" la Scm Group, companie la care lucrez si acuma. Pintre picaturi mai incerc sa fac ceva, un site, o maslina, merg la concert, mi-e clar insa ca serviciul te "tine pe loc"; chiar daca ma pot lauda cu un serviciu frumos, neobositor si periculos. Calatoresc prin zone extreme pe glob si instalez utilaje pentru industria lemnului ! Am facut un site si la companie dar nu are asa mare success! www.scmgroup.ro

In rest .... asta sunt :) www.vladu.net
Mai nou ca blocul am siteul de bucatarie : vladubucataru.blogspot.com ! Verificati!
Multumesc de atentie!Un comentariu:

cazare regim hotelier spunea...

De regim hotelier ma ocup eu :) de vreo hmm 7 ani ..afacerea inca merge dar nu mai e ce a fost..s-au dus vremurile bune

Cauta :