Vulcanii Noroiosi si mic traseu in Ciucasi

A venit weekendul si iar am plecat sa colindam tara.
Aceeasi echipa de shock dar cu alte masini (Raluca, Sorin , Cristi si Ioana). Raluca a lasat VW acasa si Sorin a scos la rodat Opelul.

Am pornit catre Vulcanii Noroiosi, apoi am vizitat Muzeul Chihlimbarului de la Colti si biserica in stanca. La muzeu a fost foarte amuzant cand doamna ne povestea despre aceasta piatra-rasina de nu mai avea aer!


Apoi am pornit spre Brasov, in Nehoiu ne-a prins o ploaie de ne-a facut fleasca pe drumul de la terasa spre masina. Apoi am ajuns la Barajul Siriu si Intorsura Buzaului, unde ne-a prins seara. Am tot cautat pensiuni si incet incet am nimerit la un batranel de treaba la Prejmer (un orasel sasesc la 15 km de Brasov). Cu ajutorul atotputernicului Iternet am gasit un restaurant de tiristi fain unde am mancat pe saturate , in medie PASTRAV la toata lumea si pe ici pe colo cate un snitel de pui la gratar cu cartofi prajiti !

A doua zi ne-am trezit si am pornit la o tura prin Prejmer apoi spre casa prin Cheia. Pe drum istoviti de masina am oprit intr-o parcare si accidental Sorin a vazut un traseu catre Saua Bratocea . Dupa o mica munca de convingere a echipei am pornit la drum.

Am urcat, am urcat si in sfarsit am ajuns, apoi ne-am intors (asa probabil o sa ne povesteasca Mihaela). Eu cu Sorin am urcat pe niste stanci mai impresionante care ne-au ghidat tot drumul si am fost rasplatiti de natura cu afine. Intre timp echipa s-a odihnit pentru coborare !Eu m-am bagat la somn si m-am trezit acasa!

Pozele de la vulcanii Noroiosi !
Pozele de la Colti, Siriu, Prejmer si Traseu aici !

Un comentariu:

Mihaela spunea...

Mie mi-a placut urcusul, insa caldura era istovitoare, mi-am pus bluza in cap sa nu ma loveasca prea tare soarele :)) si conditia mea fizica lasa mult de dorit, asa ca bineinteles ca pauzele au fost lungi de dese :D
Peisajele intermediare si cel final au fost oricum splendide :)

Cauta :