Comana - mica delta

Duminica, dupa performanta petrecere a lui Pandele, gasca de la bloc a propus o iesire aproape de bucuresti la Comana. Initial nu sitam nimic despre acest loc, dar Ioana ne-a spus ca a aflat de la un coleg ca este foarte fain, poti face plimbari cu barca, cu armasarul, cu bicicleta si bine inteles pe jos.
Apoi am aflat ca ar fi ca un fel de delta, dar mult mai mica.
Zis si facut, dupa ce Iepure ne-a intarziat putin am bagat viteza in masina germana Opel.

Ajunsi acolo in centrul s am gasit un afis mare cu traseele de barca, bicicleta cai ... si am pornit intr-o directie care am considerat-o noi buna, neintraband pe nimeni. Bine inteles ca dupa un off-road performant ne-am dat seama ca am gresit si ne-am intors si am intrebat. Directia era total opusa!

Am ajuns in Parcul Natural Comana si am intrebat pe la o pensiune si la ocolul silvic despre atractiile turistice, dar in afara de pescuit si admirat nu prea puteai sa faci nimic.
Excursiile cu barca si bicicleta sau cal probabil se fac cu materialele propii din dotare !

Ne-a indrumat omul de la ocol spre un nepot de al lui care e inginer la parc, dar nu am avut curaj sa ne ducem sa ii batem la poarta!

In rest ... totul destul de parasit si trist .

Apoi rupti de foame am mers sa mancam ceva in orasul european Giurgiu.

2 comentarii:

Vladut spunea...

Poti sa te plimbi cu vaporu la Giurgiu? La Comana am fost si noi la un momement dat, dar n-am gasit nici o mica Delta ca dupa ce am ajuns la Manastire ne-am intors ca era cam pustiu... uite aici detalii:
Plimarea la Comana

Stefan spunea...

Pai ai ajuns la foisorul ala si la rau ? Aia era delta. Mai mica asa :) nu cum te plimbai tu cu 100CP pe Dunare :D
Iar la Giurgiu nu ne-am plimbat cu vaporasul. Am facut poze pe ponton asa ! Probabil ca se poate sa te si plimbi ;) Daca platesti, se poate sigur!

Cauta :